Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek
Akciós termékek
Hálózati médiaszerverek
Hálózati médialejátszók
Multi-Room rendszerek


Kábelek, kiegészítők, alkatrészek


Multimédia - Multi-Room rendszerek / Synology / Synology DiskStation DS1513+ 5-lemezes NAS


Synology DiskStation DS1513+ 5-lemezes NAS
Elõdjéhez képest a DS1513+ már alaphelyzetben kétszer nagyobb, 2 GB (akár 4 GB-ig bõvíthetõ) RAM-mal, és kétszer több, összesen 4 darab gigabites ethernet csatlakozóval rendelkezik. A processzor változatlan, csakúgy, mint a 15-lemezig lehetséges bõvíthetõség.
Leírás:

Külsejét tekintve apróbb ráncfelvarráson eset át az 5-lemez Synology a 2013-as modellévre. Az immár 4 darab gigabites ethernet csatlakozó miatt 2-vel több visszajelzõ LED került az elõlap tetejére, és ennek apropóján a fõkapcsoló gomb középre került. Változtak még a zárható lemezfiókok szélei is, enyhén csapottak lettek, kicsit talán modernebb külsõt kölcsönözve a DS1513+-nak.A készülék belsejében továbbra is a kétmagos, 2,13 Ghz-es Intel Atom processzor dolgozik, de mostantól alap helyzetben már 2 GB RAM-mal, és egy 2 GB-os DDR3-as memóriamodullal 4 GB-ig bõvíthetõ. Nem csak a RAM méretét, de a gigabites ethernet csatlakozók számát is megduplázta a Synology a DS1513+ esetében. Így link aggregációs módban már 4 port fûzhetõ össze, és akár 350,94 MB adatmennyiség is kiolvasható a NAS-ról másodpercenként! A hátlapi 4 hálózat csatlakozó mellett a korábbi modellen már megismert 4 darab USB2.0, 2 darab USB3.0 és 2 darab eSATA (pl. két DX513 bõvítõegység számára) csatlakozó található még.Sebességadatok a gyártó szerint Windows alatt SMB-t használva (link aggregáció mellett – 4-szeres ethernet-csatlakozással):

 • írás: 202,34 MB/másodperc,


 • olvasás: 350,94 MB/másodperc.
A DS1513+ egyéb fontos paraméterei, funkciói:

 • Áramfogyasztás: mûködés/hibernáció: 51/25,75 watt


 • IP-kamerák max. száma: 20


 • Felhasználók max. száma: 2048


 • Egyidejû kapcsolatok max. száma: 512


 • VPN-szerver egyidejû kapcsolatainak max. száma: 20


 • Download Station egyidejû letöltések száma: 80


 • Videótranszkódolás: 1 és 2-es típusú is


 • Méretek: 248×157×233 mm


 • Ventillátor zajszintje: 25,8 dB(A)


Minden alap Synology-tulajdonsággal gyárilag felvértezve, érkezik ez a NAS is (részletes ismertetõ a Synology.hu odalon):

 • Magyar nyelvû multitasking operációs rendszer és beépített help.


 • SMB (Windows), AFP (Mac OS), NFS (Linux), FTP (SSL/TLS is) hálózati protokollok


 • iTunes szerver (MP3, M4A, M4P, M3U, WPL). Dinamikus (smart) lejátszási listákat is készíthetünk, így könnyedén rendezhetjük látszólag egy listába pl. a 2007-es dátumú, és „Rock” mûfajú zenéket, vagy éppen az adott elõadótól meglévõ zenéinket.


 • Audio Station (AAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, WMA, M3U, WPL, SHOUTcast, Radioio) – a külön kapható távvezérlõ és USB-s hangszórók segítségével ezen formátumok, és az ezekben sugárzó webrádiók lejátszhatóak a NAS-sal, mint egy egyszerûbb zenelejátszóval. Webböngészõn kereszül érhetõ el az Audio Station felülete, ahol meghallgathatjuk a zenéket, lejátszási listákat készíthetünk, webrádiókat vehetünk fel a listába. Ha van távvezérlõnk is, akkor a webböngészõ nélkül is elérhetjük a playlist-eket. Ha iPod-ot csatlakoztatunk a NAS USB-bemenetére, közvetlenül arról is elérhetõek a zenéink. DLNA Media Renderer és AirPlay lejátszókra is streamelhetõ – akár szinkronban is – a zene a NAS-ról akár a DS Audio mobil alkalmazással, mint távvezérlõvel.


 • Video Station – filmjeink metaadatainak (borítógrafika, történet, szereplõk, stb.) automatikus letöltése, USB-s DVB-T tunerek támogatása, felvételkészítés és tévénézés webböngészõben, adás streamelése.


 • Photo Station (ASF, AVI, MPEG1/2/4, WMV, DivX/XviD, DAT, MP4, RM, RMVB, VOB, BMP, GIF, JPG) – webböngészõn keresztül megnézhetõek/letölthetõek a NAS-on tárolt különbözõ videók és képek, ezek interneten keresztüli eléréséhez ismerõseinknek jogosultságokat adhatunk. Nem szükséges ezentúl webes képadatbázisokat (pl. Picasa, FlickR) használnunk képeink megosztásához, hiszen a NAS-on sajátunk is van. Blogot is könnyedén készíthetünk ezen az alkalmazáson keresztül, e fukció külön menüpont alatt érhetõ el. Nem kell tárhelyet vásárolni egy távoli szerveren, arra telepíteni valamilyen blog-programot, mindez saját lakásunkban, saját szerverünkön elérhetõ.


 • DLNA-kompatibilis médiaszerver – minden elterjedtebb fájlformátumot képes a lejátszók (pl. okostévék, hálózati zenelejátszók) felé http-n streamelni (mkv-t is).


 • Web Station, MySQL, PHP – akár saját webshopunkat is futtathatjuk odahaza Synology NAS-unkon. Saját weboldalunk saját szerverünkön mûködhet, még akkor is, ha dinamikus IP címet kapunk az internet-szolgáltatótól, mivel dyndns-t is támogat a NAS. A Synology.com oldal is egy Synology RackStationön fut...


 • Windows ADS támogatás – egyszerû integráció a többfelhasználós irodai környezetbe.


 • Titkosított hálózati backup – akár az interneten keresztül is készíthetünk biztonsági másolatot egy távoli gépre, másik NAS-ra, ráadásul az átvitel titkosított is lehet eközben.


 • Local Backup – A NAS a hozzá kapcsolt USB-s lemezekre készíthetünk akár rendszeres idõközönként is másolatot, így az egylemezes NAS-unk adatai is biztonságban lehetnek.


 • Hálózati backup – két Synology NAS között, vagy egy rSync kompatibilis szerver és a NAS között helyi hálózaton keresztül is készíthetünk rendszeres vagy egyszeri másolatot.


 • Apple Time Machine tárhely – A Mac OS X operációs rendszer beépített backup-alkalmazása számára kijelölhetõ tárhely a DiskStation is lehet.


 • Synology Time Backup – A Time Machine megoldásán alapuló alkalmazás a NAS-ról törölt régebbi fájlok. visszahozatalára.


 • USB copy – mára már szinte kötelezõ szolgáltatás a NAS-oknál: a rádugott USB-s egység (pendrive, fényképezõgép, HDD) tartalmát gombnyomásra bemásolja saját lemezére (az usbcopy nevû megosztásba).


 • File Station – segítségével a NAS tartalmát adminisztrálhatjuk, másolhatunk a share-ek között, törölhetünk, átnevezhetünk, fel- és letölthetünk fájlokat, akár az interneten keresztül, távolról is. UnZIP és UnRAR funkciók, a NAS csomagolja ki a letöltött tömörített állományokat!


 • Download Station – Bittorrent, eMule, FTP vagy HTTP letöltéseket végeztethetünk a NAS-sal, akár napi 24 órán keresztül is. Webböngészõn keresztül, vagy a mellékelt Windows-os és Mac-es, iOS, Androidos segédprogrammal menedzselhetjük a folyamatot, akár távolról, az interneten keresztül is. A gyári torrent-kliens nagyon profi már, arra is képes, hogy egy torrenten belül csak bizonyos fájlokat töltsön le. Egyidõben – modelltõl függõen – akár 80 letöltés is lehet aktív. Beállítható a letöltések utáni automatikus kicsomagolás, akár jelszóval védett ZIP és RAR fájlok esetében is.


 • Cloud Station – Szinkronizálja a különbözõ számítógépeink, okostelefonjaink számára fontosabb dokumentumainkat, fájljainkat, operációs rendszertõl függetlenül. Mindez teljesen észrevehetelne módon történik, mintha minden fájl mindig az adott gépen lenne tárolva.


 • Nyomtatószerver – USB-s nyomtatónk a NAS segítségével hálózati printerként lesz használható, bármely gépünkrõl. nyomtathatunk rá. LPR, CIFS és AppleTalk protokolon keresztül kommunikáló nyomtatók támogatottak, egyidõben kettõt csatlakoztathatunk.


 • Megfigyelõ-állomás – nem mindennapi képesség egy NAS-tól, hogy képes rögzíteni az elérhetõ IP-kamerák képét (a nagyobb típusokon max. 50 darabot, de csak 1 kamera kezelése ingyenes, a többihez licenszt kell külön vennünk). Természetesen mozgóképet vesz fel a rendszer, és mozgásérzékeléssel is ellátták: beállítható, hogy csak akkor induljon a felvétel, ha mozgást érzékel a képen, így tényleg csak a fontos pillanatok lesznek felvéve. A kamera által látott képen ráadásul további területek is definiálhatóak, így csak az azokon belüli mozgás vezérli majd a felvételt. Hangrögzítés is támogatott MPEG4, H.264, akár megapixeles kamerák esetében.


 • Egy kattintással telepíthetõ saját levelezõszerver, Outlook-szerû web mail, SMTP, POP3, IMAP.


 • Szünetmentes tápegységek (UPS) kezelése USB- és ethernet kapcsolaton keresztül is, ha több NAS-t egyazon szünetmentes tápra csatlakoztatunk (hálózati UPS).


 • RAID a többlemezes modelleknél: RAID 0, 1, 5, 5+spare, 6 módok. Online RAID-kapacitásnövelés és RAID-szint váltás, szabadalmaztatott Synology Hibrid RAID módszerrel.


 • Programozható ki- és bekapcsolás valamennyi modell esetében, wake-on-lan funkció a legtöbb típusnál.
A Photo Station, az Audio Station, a Surveillance Station, a Cloud Station, a Video Station és a File Station mobil készülékekrõl is elérhetõ. Támogatott operációs rendszerek:

 • iOS


 • Android


 • Windows Mobile Phone
Mivel a Synology NAS-okra létezik a legtöbb hivatalos és házilagos szoftver, számos egyéb programot telepíthetünk még mi magunk is (pl. SqueezeCenter, mldonkey). Minél több RAM van a NAS-unkban, annál könnyebben fut több program egyidõben.Ha megfelelõen beállítjuk az internet-szolgáltatónknál használt postafiókunk elérhetõségét, akkor két emailcímet is megadhatunk, ahová írásos üzeneteket küld a NAS minden említésre méltó eseményrõl. Az alapvetõ információk az elõlapi LED-ekrõl olvasható le, illetve hangjelzések is segítenek megállapítani, ha éppen bootol a NAS. Emailben viszont részletes LOG-ot is kaphatunk.

Az USB- vagy (ha van az adott modellen ilyen) eSATA-portra kötött meghajtókat megosztja a hálózaton is, így bõvíthetõ a kapacitás, ha belsõ lemezeké már nem elég. USB-n keresztül képes kommunikálni APC márkájú szünetmentes tápegységekkel is, ezek hivatalos listáját lásd itt, illetve a felhasználók által kipróbált egyéb típusokat itt. Ha szünetmentes tápot használunk, akkor annak kimerülése elõtt még idõben lekapcsolja magát a rákötött NAS, így nem történhet sérülés ha éppen írás közben megy el az áram.


ár: 247.300 Ft
További képek a termékrõl:

Gyártói információk:

A gyártó oldala: http://www.synology.com/enu/index.php
A termék gyártói oldala: [Link]
HASONLÓ ÁRÚ TERMÉKEK:
Sonos SUB 219.990 Ft
Sonos PLAYBAR 219.990 Ft
Marantz NA-7004 259.990 Ft
Synology DS1511+ Disk Station / NAS 259.599 Ft
Synology RackStation RS814+ 278.200 Ft


Frissítés dátuma: 2020-11-26
Áraink az áfát tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk!