Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek
Akciós termékek
Hálózati médiaszerverek
Hálózati médialejátszók
Multi-Room rendszerek


Kábelek, kiegészítők, alkatrészek


Multimédia - Multi-Room rendszerek / Synology / Synology DiskStation DS713+ 2-lemezes NAS


Synology DiskStation DS713+ 2-lemezes NAS
A korábbi DS712+ utódja immár a legújabb Intel Atom processzorral, zárható lemezfiókokkal, dupla gigabites porttal. 2012 végén a legerősebb kétlemezes Synology modell.
Leírás:

A 2012-es év leggyorsabb Intel Atom processzora, az 2,13 Ghz-es a 12- ,5- és 4-lemezes nagyobb modellek után megérkezett a kétfiókos Synology-k közé is. A RAM maradt az elődnél is használt 1 GB méretű.


A DS712+ óta már dupla ethernet található a hátlapon, így érhető el gigabites hálózaton, link aggregációs módban (menedzselhető, kompatibilis switchet használva) az alábbi adatátviteli sebesség a NAS és több gép között: • olvasási sebesség SMB-n: 202,3 MByte/másodperc,

 • írási sebesség: 135,84 MByte/másodperc.


Egy ethernet porton keresztül: • olvasási sebesség SMB-n: 107,74 MByte/másodperc,

 • írási sebesség: 107,13 MByte/másodperc.  Ahogy a DS713+ neve is jelzi, ő is max. 7-lemezessé alakítható a DX513 bővítőegység csatlakoztatásával,dehasználható az új kétlemez DX213 is, ha elég a 4-lemezes konfiguráció is. Mindez teljesen automatikus, nem igényel semmilyen extra szoftvert, vagy eljárást. A bővítőegységben lértejövő RAID tömb kezelhető külön, vagy hozzáfűzhető (logikailag) a belső két lemezen lévő kötethez.


  Az előlapi, egygombos COPY funkcióval rendelkező USB2.0-port mellett további kettő, de már USB3.0 csatlakozó van a hátlapon is, míg eSATA-ból egy van (amit lefoglalhat a DX513 vagy a DX213 pl.).


  A DS713+ egyéb fontos paraméterei, funkciói:  • Áramfogyasztás: működés/készenlét: 30,72/17,88 watt

  • IP-kamerák max. száma: 20 (max. 200 fps 1280×800-as felbontás mellett)

  • Felhasználók max. száma: 2048

  • Egyidejű kapcsolatok max. száma: 512

  • Cloud Station felhasználók száma: 32

  • Méretek: 103,5×157×232 mm

  • Ventillátor zajszintje: 19,2 dB(A)  Minden alap Synology-tulajdonsággal gyárilag felvértezve, érkezik ez a NAS is (részletes ismertető a Synology.hu odalon):  • Magyar nyelvű multitasking operációs rendszer és beépített help.

  • SMB (Windows), AFP (Mac OS), NFS (Linux), FTP (SSL/TLS is) hálózati protokollok

  • iTunes szerver (MP3, M4A, M4P, M3U, WPL). Dinamikus (smart) lejátszási listákat is készíthetünk, így könnyedén rendezhetjük látszólag egy listába pl. a 2007-es dátumú, és „Rock” műfajú zenéket, vagy éppen az adott előadótól meglévő zenéinket.

  • Audio Station (AAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, WMA, M3U, WPL, SHOUTcast, Radioio) – a külön kapható távvezérlő és USB-s hangszórók segítségével ezen formátumok, és az ezekben sugárzó webrádiók lejátszhatóak a NAS-sal, mint egy egyszerűbb zenelejátszóval. Webböngészőn kereszül érhető el az Audio Station felülete, ahol meghallgathatjuk a zenéket, lejátszási listákat készíthetünk, webrádiókat vehetünk fel a listába. Ha van távvezérlőnk is, akkor a webböngésző nélkül is elérhetjük a playlist-eket. Ha iPod-ot csatlakoztatunk a NAS USB-bemenetére, közvetlenül arról is elérhetőek a zenéink. DLNA Media Renderer és AirPlay lejátszókra is streamelhető – akár szinkronban is – a zene a NAS-ról akár a DS Audio mobil alkalmazással, mint távvezérlővel.

  • Video Station – filmjeink metaadatainak (borítógrafika, történet, szereplők, stb.) automatikus letöltése, USB-s DVB-T tunerek támogatása, felvételkészítés és tévénézés webböngészőben, adás streamelése.

  • Photo Station (ASF, AVI, MPEG1/2/4, WMV, DivX/XviD, DAT, MP4, RM, RMVB, VOB, BMP, GIF, JPG) – webböngészőn keresztül megnézhetőek/letölthetőek a NAS-on tárolt különböző videók és képek, ezek interneten keresztüli eléréséhez ismerőseinknek jogosultságokat adhatunk. Nem szükséges ezentúl webes képadatbázisokat (pl. Picasa, FlickR) használnunk képeink megosztásához, hiszen a NAS-on sajátunk is van. Blogot is könnyedén készíthetünk ezen az alkalmazáson keresztül, e fukció külön menüpont alatt érhető el. Nem kell tárhelyet vásárolni egy távoli szerveren, arra telepíteni valamilyen blog-programot, mindez saját lakásunkban, saját szerverünkön elérhető.

  • DLNA-kompatibilis médiaszerver – minden elterjedtebb fájlformátumot képes a lejátszók (pl. okostévék, hálózati zenelejátszók) felé http-n streamelni (mkv-t is).

  • Web Station, MySQL, PHP – akár saját webshopunkat is futtathatjuk odahaza Synology NAS-unkon. Saját weboldalunk saját szerverünkön működhet, még akkor is, ha dinamikus IP címet kapunk az internet-szolgáltatótól, mivel dyndns-t is támogat a NAS. A Synology.com oldal is egy Synology RackStationön fut...

  • Windows ADS támogatás – egyszerű integráció a többfelhasználós irodai környezetbe.

  • Titkosított hálózati backup – akár az interneten keresztül is készíthetünk biztonsági másolatot egy távoli gépre, másik NAS-ra, ráadásul az átvitel titkosított is lehet eközben.

  • Local Backup – A NAS a hozzá kapcsolt USB-s lemezekre készíthetünk akár rendszeres időközönként is másolatot, így az egylemezes NAS-unk adatai is biztonságban lehetnek.

  • Hálózati backup – két Synology NAS között, vagy egy rSync kompatibilis szerver és a NAS között helyi hálózaton keresztül is készíthetünk rendszeres vagy egyszeri másolatot.

  • Apple Time Machine tárhely – A Mac OS X operációs rendszer beépített backup-alkalmazása számára kijelölhető tárhely a DiskStation is lehet.

  • Synology Time Backup – A Time Machine megoldásán alapuló alkalmazás a NAS-ról törölt régebbi fájlok. visszahozatalára.

  • USB copy – mára már szinte kötelező szolgáltatás a NAS-oknál: a rádugott USB-s egység (pendrive, fényképezőgép, HDD) tartalmát gombnyomásra bemásolja saját lemezére (az usbcopy nevű megosztásba).

  • File Station – segítségével a NAS tartalmát adminisztrálhatjuk, másolhatunk a share-ek között, törölhetünk, átnevezhetünk, fel- és letölthetünk fájlokat, akár az interneten keresztül, távolról is. UnZIP és UnRAR funkciók, a NAS csomagolja ki a letöltött tömörített állományokat!

  • Download Station – Bittorrent, eMule, FTP vagy HTTP letöltéseket végeztethetünk a NAS-sal, akár napi 24 órán keresztül is. Webböngészőn keresztül, vagy a mellékelt Windows-os és Mac-es, iOS, Androidos segédprogrammal menedzselhetjük a folyamatot, akár távolról, az interneten keresztül is. A gyári torrent-kliens nagyon profi már, arra is képes, hogy egy torrenten belül csak bizonyos fájlokat töltsön le. Egyidőben – modelltől függően – akár 80 letöltés is lehet aktív. Beállítható a letöltések utáni automatikus kicsomagolás, akár jelszóval védett ZIP és RAR fájlok esetében is.

  • Cloud Station – Szinkronizálja a különböző számítógépeink, okostelefonjaink számára fontosabb dokumentumainkat, fájljainkat, operációs rendszertől függetlenül. Mindez teljesen észrevehetelne módon történik, mintha minden fájl mindig az adott gépen lenne tárolva.

  • Nyomtatószerver – USB-s nyomtatónk a NAS segítségével hálózati printerként lesz használható, bármely gépünkről. nyomtathatunk rá. LPR, CIFS és AppleTalk protokolon keresztül kommunikáló nyomtatók támogatottak, egyidőben kettőt csatlakoztathatunk.

  • Megfigyelő-állomás – nem mindennapi képesség egy NAS-tól, hogy képes rögzíteni az elérhető IP-kamerák képét (a nagyobb típusokon max. 50 darabot, de csak 1 kamera kezelése ingyenes, a többihez licenszt kell külön vennünk). Természetesen mozgóképet vesz fel a rendszer, és mozgásérzékeléssel is ellátták: beállítható, hogy csak akkor induljon a felvétel, ha mozgást érzékel a képen, így tényleg csak a fontos pillanatok lesznek felvéve. A kamera által látott képen ráadásul további területek is definiálhatóak, így csak az azokon belüli mozgás vezérli majd a felvételt. Hangrögzítés is támogatott MPEG4, H.264, akár megapixeles kamerák esetében.

  • Egy kattintással telepíthető saját levelezőszerver, Outlook-szerű web mail, SMTP, POP3, IMAP.

  • Szünetmentes tápegységek (UPS) kezelése USB- és ethernet kapcsolaton keresztül is, ha több NAS-t egyazon szünetmentes tápra csatlakoztatunk (hálózati UPS).

  • RAID a többlemezes modelleknél: RAID 0, 1, 5, 5+spare, 6 módok. Online RAID-kapacitásnövelés és RAID-szint váltás, szabadalmaztatott Synology Hibrid RAID módszerrel.

  • Programozható ki- és bekapcsolás valamennyi modell esetében, wake-on-lan funkció a legtöbb típusnál.


  A Photo Station, az Audio Station, a Surveillance Station, a Cloud Station, a Video Station és a File Station mobil készülékekről is elérhető. Támogatott operációs rendszerek:  • iOS

  • Android

  • Windows Mobile Phone


  Mivel a Synology NAS-okra létezik a legtöbb hivatalos és házilagos szoftver, számos egyéb programot telepíthetünk még mi magunk is (pl. SqueezeCenter, mldonkey). Minél több RAM van a NAS-unkban, annál könnyebben fut több program egyidőben.


  Ha megfelelően beállítjuk az internet-szolgáltatónknál használt postafiókunk elérhetőségét, akkor két emailcímet is megadhatunk, ahová írásos üzeneteket küld a NAS minden említésre méltó eseményről. Az alapvető információk az előlapi LED-ekről olvasható le, illetve hangjelzések is segítenek megállapítani, ha éppen bootol a NAS. Emailben viszont részletes LOG-ot is kaphatunk.

  Az USB- vagy (ha van az adott modellen ilyen) eSATA-portra kötött meghajtókat megosztja a hálózaton is, így bővíthető a kapacitás, ha belső lemezeké már nem elég. USB-n keresztül képes kommunikálni APC márkájú szünetmentes tápegységekkel is, ezek hivatalos listáját lásd itt, illetve a felhasználók által kipróbált egyéb típusokat itt. Ha szünetmentes tápot használunk, akkor annak kimerülése előtt még időben lekapcsolja magát a rákötött NAS, így nem történhet sérülés ha éppen írás közben megy el az áram.  intel atom, nas, hdd, media, server

  ár: 148.400 Ft
  További képek a termékrõl:

  Gyártói információk:

  A gyártó oldala: http://www.synology.com/enu/index.php
  A termék gyártói oldala: [Link]
  HASONLÓ ÁRÚ TERMÉKEK:
  Synology RackStation RS214 2-lemezes NAS 142.200 Ft
  Sonos Play:5 144.990 Ft
  Denon DNP-720AE 149.990 Ft
  Synology DX510 150.910 Ft
  Synology DS712+ 157.400 Ft


  Frissítés dátuma: 2023-12-01
  Áraink az áfát tartalmazzák.
  Az árváltozás jogát fenntartjuk!