Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek
Akciós termékek
Hálózati médiaszerverek
Hálózati médialejátszók
Multi-Room rendszerek


Kábelek, kiegészítők, alkatrészek


Multimédia - Multi-Room rendszerek / Synology / Synology DS712+


Synology DS712+
A korábbi DS710+ utódja immár kétmagos Intel Atom processzorral és zárható lemezfiókokkal, dupla gigabites porttal. 2011 végén a legerősebb kétlemezes Synology modell.

Megszűnt, már nem rendelhetõ!

Leírás:

A 2011-es év leggyorsabb Intel Atom processzora, az 1,8 Ghz-es a 12- ,5- és 4-lemezes nagyobb modellek után megérkezett a kétfiókos Synology-k közé is. Nem csak plusz sebességet hozott, de 4 wattal alacsonyabb működés közbeni fogyasztástis! A RAM maradt az elődnél is használt 1 GB méretű, de minden USB port immáron USB3.0 szabványú, azaz sokkal gyorsabb átvitelt biztosít.


Először a 2-lemez modelleknél, már dupla ethernet található a hátlapon, így érhető el gigabites hálózaton, link aggregációs módban (menedzselhető, kompatibilis switchet használva) az alábbi adatátviteli sebesség: • olvasási sebesség SMB-n: 180,91 MByte/másodperc,

 • írási sebesség: 105,59 MByte/másodperc.


A nagyobb sebesség miatt immár akár 512 kliens is csatlakozhat egyidőben az új 2-lemezes csúcsmodellhez, dupla annyi, mint az előd DS710+-hoz.  Ahogy a DS712+ neve is jelzi, ő is 7-lemezessé alakítható a DX510 bővítőegység csatlakoztatásával. Mindez teljesen automatikus, nem igényel semmilyen extra szoftvert, vagy eljárást. A DX510-ben lértejövő RAID tömb kezelhető külön, vagy hozzáfűzhető (logikailag) a belső két lemezen lévő kötethez.

  Az előlapi, egygombos COPY funkcióval rendelkező USB3.0-port mellett további kettőt taláunk a hátlapon is, míg eSATA-ból egy van (amit lefoglalhat a DX510).


  A DS712+ egyéb fontos paraméterei, funkciói:  • Áramfogyasztás: működés/készenlét: 37,5/17,6 watt

  • IP-kamerák max. száma: 16

  • Felhasználók max. száma: 2 048

  • Egyidejű kapcsolatok max. száma: 512

  • Méretek: 103,5×157×232 mm

  • Ventillátor zajszintje: 19,2 dB(A)  Minden alap Synology-tulajdonsággal gyárilag felvértezve, érkezik ez a NAS is (részletes ismertető a Synology.hu odalon):  • Magyar nyelvű multitasking operációs rendszer és beépített help.

  • SMB (Windows), AFP (Mac OS), NFS (Linux), FTP (SSL/TLS is) hálózati protokolok

  • iTunes szerver (MP3, M4A, M4P, M3U, WPL). Dinamikus (smart) lejátszási listákat is készíthetünk, így könnyedén rendezhetjük látszólag egy listába pl. a 2007-es dátumú, és „Rock” műfajú zenéket, vagy éppen az adott előadótól meglévő zenéinket. Az iTunes szerver nem működik az RS-modelleken (rack kivitel)!

  • Audio Station (AAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, WMA, M3U, WPL, SHOUTcast, Radioio) – a külön kapható távvezérlő és USB-s hangszórók segítségével ezen formátumok, és az ezekben sugárzó webrádiók lejátszhatóak a NAS-sal, mint egy egyszerűbb zenelejátszóval. Webböngészőn kereszül érhető el az Audio Station felülete, ahol meghallgathatjuk a zenéket, lejátszási listákat készíthetünk, webrádiókat vehetünk fel a listába. Ha van távvezérlőnk is, akkor a webböngésző nélkül is elérhetjük a playlist-eket. Ha iPod-ot csatlakoztatunk a NAS USB-bemenetére, közvetlenül arról is elérhetőek a zenéink. Az Audio Station nem működik az RS-modelleken (rack kivitel)!

  • Photo Station (ASF, AVI, MPEG1/2/4, WMV, DivX/XviD, DAT, MP4, RM, RMVB, VOB, BMP, GIF, JPG) – webböngészőn keresztül megnézhetőek/letölthetőek a NAS-on tárolt különböző videók és képek, ezek interneten keresztüli eléréséhez ismerőseinknek jogosultságokat adhatunk. Nem szükséges ezentúl webes képadatbázisokat (pl. Picasa, FlickR) használnunk képeink megosztásához, hiszen a NAS-on sajátunk is van. Blogot is könnyedén készíthetünk ezen az alkalmazáson keresztül, e fukció külön menüpont alatt érhető el. Nem kell tárhelyet vásárolni egy távoli szerveren, arra telepíteni valamilyen blog-programot, mindez saját lakásunkban, saját szerverünkön elérhető.

  • DLNA-kompatibilis médiaszerver – minden elterjedtebb fájlformátumot képes a lejátszók felé http-n streamelni (mkv-t is). A médiaszerver nem működik az RS-modelleken (rack kivitel)!

  • Web Station, MySQL 5.0.51, PHP – akár saját webshopunkat is futtathatjuk odahaza Synology NAS-unkon. Saját weboldalunk saját szerverünkön működhet, még akkor is, ha dinamikus IP címet kapunk az internet-szolgáltatótól, mivel dyndns-t is támogat a NAS. A Synology.com oldal jelenleg egy RS409+ NAS-on fut...

  • Windows ADS támogatás – egyszerű integráció a többfelhasználós irodai környezetbe.

  • Titkosított hálózati backup – akár az interneten keresztül is készíthetünk biztonsági másolatot egy távoli gépre, másik NAS-ra, ráadásul az átvitel titkosított is lehet eközben.

  • Data Replicator 3 – Windows operációs rendszer alatt a Synology backup programjával könnyedén megoldható asztali gépeink biztonsági mentése a NAS-ra.

  • Local Backup – A NAS a hozzá kapcsolt USB-s lemezekre készíthetünk akár rendszeres időközönként is másolatot, így az egylemezes NAS-unk adatai is biztonságban lehetnek.

  • Hálózati backup – két Synology NAS között, vagy egy Rsync kompatibilis szerver (ilyen van pl. minden QNAP NAS-ban is) és a NAS között helyi hálózaton keresztül is készíthetünk rendszeres vagy egyszeri másolatot.

  • Apple Time Machine tárhely – A Mac OS X operációs rendszer beépített backup-alkalmazása számára kijelölhető tárhely a DiskStation is lehet.

  • Synology Time Backup – A Time Machine megoldásán alapuló alkalmazás a NAS-ról törölt régebbi fájlok visszahozatalára.

  • USB copy – mára már szinte kötelező szolgáltatás a NAS-oknál: a rádugott USB-s egység (pendrive, fényképezőgép, HDD) tartalmát gombnyomásra bemásolja saját lemezére (az usbcopy nevű megosztásba).

  • File Station – segítségével a NAS tartalmát adminisztrálhatjuk, másolhatunk a share-ek között, törölhetünk, átnevezhetünk, fel- és letölthetünk fájlokat, akár az interneten keresztül, távolról is. UnZIP és UnRAR funkciók, a NAS csomagolja ki a letöltött tömörített állományokat!

  • Download Station – Bittorrent, eMule, FTP vagy HTTP letöltéseket végeztethetünk a NAS-sal, akár napi 24 órán keresztül is. Webböngészőn keresztül, vagy a mellékelt Windows-os és Mac-es segédprogrammal menedzselhetjük a folyamatot, akár távolról, az interneten keresztül is. A gyári torrent-kliens nagyon profi már, arra is képes, hogy egy torrenten belül csak bizonyos fájlokat töltsön le. Egyidőben max. 20 letöltés lehet aktív. A Download Station nem működik az RS-modelleken (rack kivitel)!

  • Nyomtatószerver – USB-s nyomtatónk a NAS segítségével hálózati printerként lesz használható, bármely gépünkről nyomtathatunk rá. LPR, CIFS és AppleTalk protokolon keresztül kommunikáló nyomtatók támogatottak, egyidőben kettőt csatlakoztathatunk.

  • Megfigyelő-állomás – nem mindennapi képesség egy NAS-tól, hogy képes rögzíteni az elérhető IP-kamerák képét (a nagyobb típusokon max. 20 darabot, de csak 1 kamera kezelése ingyenes, a többihez licenszt kell külön vennünk). Természetesen mozgóképet vesz fel a rendszer, és mozgásérzékeléssel is ellátták: beállítható, hogy csak akkor induljon a felvétel, ha mozgást érzékel a képen, így tényleg csak a fontos pillanatok lesznek felvéve. A kamera által látott képen ráadásul további területek is definiálhatóak, így csak az azokon belüli mozgás vezérli majd a felvételt. Hangrögzítés is támogatott MPEG4, H.264, akár megapixeles kamerák esetében.

  • Egy kattintással telepíthető saját levelezőszerver, Outlook-szerű web mail, SMTP, POP3, IMAP.

  • Szünetmentes tápegységek (UPS) kezelése USB- és ethernet kapcsolaton keresztül is, ha több NAS-t egyazon szünetmentes tápra csatlakoztatunk (hálózati UPS).

  • RAID a többlemezes modelleknél: RAID 0, 1, 5, 5+spare, 6 módok. Online RAID-kapacitásnövelés és RAID-szint váltás.

  • Programozható ki- és bekapcsolás valamennyi DSxx9, RSxx9, DSx10 modell esetében, és némely korábbi típusnál is.


  A Photo Station, az Audio Station és a File Station mobil készülékekről is elérhető, a támogatott operációs rendszerek:  • iPhone OS 2.2.1, vagy újabb,

  • Windows Mobile (IE Mobile, vagy Opera 9.0-tól),

  • Symbian OS 9.1, S60 3rd Edition-től kezdve.


  A fenti lista a gyárilag telepített alkalmazásokról szól. Mivel azonban a Synology NAS-okra létezik talán a legtöbb hack és házilagos szoftver, számos egyéb programot telepíthetünk még mi magunk is (pl. SqueezeCenter, mldonkey). Minél több RAM van a NAS-unkban, annál könnyebben fut több program egyidőben.

  Ha megfelelően beállítjuk az internet-szolgáltatónknál használt postafiókunk elérhetőségét, akkor két emailcímet is megadhatunk, ahová írásos üzeneteket küld a NAS minden említésre méltó eseményről. Az alapvető információk az előlapi LED-ekről olvasható le, illetve hangjelzések is segítenek megállapítani, ha éppen bootol a NAS. Emailben viszont részletes LOG-ot is kaphatunk.

  Az USB- vagy (ha van az adott modellen ilyen) eSATA-portra kötött meghajtókat megosztja a hálózaton is, így bővíthető a kapacitás, ha belső lemezeké már nem elég. USB-n keresztül képes kommunikálni APC márkájú szünetmentes tápegységekkel is. Ha szünetmentes tápot használunk, akkor annak kimerülése előtt még időben lekapcsolja magát a rákötött NAS, így nem történhet sérülés ha éppen írás közben megy el az áram.

  Érdekessége a Synology operációs rendszerének, hogy akár router nélkül is képes kapcsolódni az internethez, mivel PPPoE beállítási lehetőséget is tartalmaz, így képes saját maga bejelentkezni a szolgáltatóhoz. Így, ha pl. egy hétvégi házban használjuk, mint videómegfigyelő-rendszert, nem kell routert is venni mellé.

  A torrent-kliens folyamatosan fejlődik, jelenleg már kiválasztható, hogy egy adott torrentből mely fájlokat akarjuk letölteni, ezzel a képességgel jelenleg csak a Synology NAS-ok rendelkeznek. Kérhetünk email-, de akár SMS-értesítést is a befejezett letöltési feladatokról. Természetesen HTTP vagy FTP címről (akár jelszóval védettről is) képes tölteni a NAS.  Synology, Synology DS712+, DS712+, Synology DS 712+, Synology 712+,

  Utolsó forgalmazott ára: 155.580 Ft volt
  Eredeti listaára: 157.400 Ft
  További képek a termékrõl:

  Gyártói információk:

  A gyártó oldala: http://www.synology.com/enu/index.php
  A termék gyártói oldala: [Link]
  HASONLÓ ÁRÚ TERMÉKEK:
  Synology DiskStation DS713+ 2-lemezes NAS 148.400 Ft
  Synology DX510 150.910 Ft
  Synology VS240HD VisualStation Megfigyelőállomás 162.000 Ft
  Synology DS411+ Disk Station / NAS 176.000 Ft
  Sonos ZonePlayer 120 (ZP120) 179.990 Ft


  Frissítés dátuma: 2022-09-10
  Áraink az áfát tartalmazzák.
  Az árváltozás jogát fenntartjuk!