Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek

Kábelek, kiegészítők, alkatrészekMár kaphatóak nálunk a SHARP Quattron Pro készülékei!
2014.Április 03. 12:17


A Sharp inspiráló UQ10 sorozatának kiváló képminõsége a Full HD felbontáson túli részleteket hozza el. A Sharp egyedülálló és exkluzív Quattron Pro technológiája 2,5-szer több alpixellel rendelkezik a Full HD-t meghaladó felbontás érdekében.

 


A Sharp inspiráló UQ10 sorozatának kiváló képminõsége a Full HD felbontáson túli részleteket hozza el. A Sharp egyedülálló és exkluzív Quattron Pro technológiája 2,5-szer több alpixellel rendelkezik a Full HD-t meghaladó felbontás érdekében.


Csak az UQ10 sorozat képes finomabb részleteket és milliárdnyi színárnyalatot nyújtani. Az UQ10 sorozatot már tesztelte a THX Ltd. és a készülékek elnyerték a THX Display tanúsítványt, azaz megfelelnek a legmagasabb minõségi és teljesítménybeli elvárásoknak is. Sõt mi több, már a jövõre is felkészítve - az UQ10 sorozat készülékei az egyetlen olyan Full HD TV-k a piacon, amelyek a 4K tartalmakat HDMI-n keresztül jelenítik meg. Képesek lejátszani a natív 4K tartalmakat a Full HD, valamint más alacsonyabb felbontású forrásokat pedig 4K-ra konvertálják fel.


A Sharp díjnyertes Quattron négy szín technológiája (RGBY) egy sárga alpixellel egészíti ki a hagyományos RGB pixeleket, lehetõvé téve így, hogy olyan színeket jelenítsen meg a készülék, amelyeket nehéz vagy lehetetlen a hagyományos LCD technológia révén. Több órányi végtelen szórakozás garantált az Aquos Net+, a Sharp okosTV portálja. A Sharp UQ10 készülékeinek bármilyen okos eszközhöz történõ csatlakoztatása egyszerû és szórakoztató. Az Aquos Remote Lite mobil alkalmazásnak köszönhetõen, TV-jét okostelefonján vagy táblagépén keresztül akár kézmozdulatokkal is írányíthatja, elég csak csuklóját megmozdítani a vezérléshez. A Miracast rendszernek hála, az okostelefonján vagy táblagépén található média tartalmak és játékok az UQ10 nagyméretû képernyõjén is egyszerûen élvezhetõk.A készülékek 60-70-80"-es méretben érhetõek el! 


Fõbb jellemzõk:
  • Full HD X-GEN panel AQUOS Quattron Pro technológiával

  • Ultra HD (4K) tartalom HDMI-n keresztül és az alacsonyabb felbontású tartalmak felkonvertálása 4K méretre

  • A THX Ltd. tesztelte és engedélyezte a THX Display tanúsítvány használatát, azaz a készülékek megfelelnek a legmagasabb minõségi és teljesítménybeli elvárásoknak is.

  • 152 cm-es (60") képátló az igazán magával ragadó élményért

  • Aktív 3D-s LCD TV és Active Motion 800Hz-es film vibráció csökkentõ funkció

  • Digitális tunerek (DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S2)

  • Aquos Net+ okosTV portálon keresztül alkalmazásokat és szórakoztató tartalmakat érhet el, csatlakoztathatja saját okostelefonját és hozzáférhet személyes média tartalmaihoz.

  • Aquos Remote Lite alkalmazás mozgás vezérléssel Android és iOS rendszerekhez
A Quattron Pro


A Quattron Pro to a Sharp által kidolgozott Quattron Négy Alapszín (RGBY) technológia második generációja, amely sárga alpixelt ad a szokványos RGB (piros-zöld-kék) alpixel-csoporthoz, így a készülék több mint egymilliárd színárnyalat létrehozására képes. A képminõség érezhetõen jobb, fõleg az aranyszínû, sárga, zöld, kék és testszínû árnyalatok vetítése esetén. Ha a Quattron Pro paneleket ugyanennek a technológiának az elõzõ generációjával hasonlítjuk össze, láthatjuk, hogy a Sharp intelligens alpixel-vezérlõ technológiával tökéletesítette õket, amely minden négy alapszín-alpixelt két – alsó és felsõ – részre oszt, így egyetlen képpont nyolc, egymástól függetlenül vezérelt alpixelbõl áll össze. Ez a technológia 16 millió alpixelt hoz létre, vagyis 10 millióval többet, mint a Full HD felbontású szokványos képernyõk.

THX minõségû képAz UQ10 televíziók teljesítették a THX Ltd. által kidolgozott THX Display minõsítés követelményeit, amely a legmagasabb képminõség és teljesítmény garanciája. Jelenleg az UQ10 modellek az egyetlen Európában elérhetõ THX minõsítésû Full HD LED TV-k.Yamaha HXT hangminõségAz UQ10 tévék képminõségét Yamaha HXT hangtechnológia egészíti ki, amely meglepõen jó hangminõséget eredményez, tekintve, hogy mennyire lapos a képernyõ. A HXT (Harmonics Enhancer Extended – kiterjesztett harmonikus szûrõ) technológia mind a magas, mind a mély hangok minõségét javítja, mivel külön-külön játssza le a hang egyes összetevõit. Az élmény így még átütõbb azoknak a korlátoknak a dacára, amiket a korszerû tévék kisméretû hangszórói állítanak. A HXT technológia nemcsak a mély hangokat kompenzálja, hanem a magasakat és a közepeseket is, így a basszusok mélyebbek és áthatóbbak, a magas hangok pedig sokszínûbbek, ami gazdag és valósághû hangélményt eredményez.


Okos technológiák – Miracast, Octoshape, BluetoothAz UQ10 televíziók bármilyen mobil eszközzel egyszerûen összeköthetõk, így semmi sem szabhat határt a szórakozásnak. Az Aquos Remote Lite mobilalkalmazásnak köszönhetõen a tévé táblagéppel vagy okostelefonnal vezérelhetõ. A Miracast technológia ezenkívül lehetõvé teszi, hogy az okostelefonról vagy táblagéprõl közvetlenül az UQ1 televízióra vetítsük ki a multimédiás anyagokat és a játékokat.És, ha még ez sem elég, Bluetooth kapcsolattal zenét küldhetünk a tévére, vagy egeret és billentyûzetet köthetünk hozzá, hogy kényelmesen használhassuk az Aquos Net+ portált.


Az új Octoshape technológiának köszönhetõen még 5Mb/s sávszélesség alatti internetkapcsolat esetén is kényelmesen és akadozás nélkül nézhetõk az internetes HD adatfolyamok. 2014 közepétõl a Sharp okostévékhez készült portálja,a TV Aquos Net+ a VoD szolgáltatások és a világ legkülönbözõbb tájain szerkesztett ingyenes tévécsatornák széles választékát kínálja majd.Dizájn, sõt: mûvészet


Az UQ10 televíziókat a korszerû dizájn szerelmesei is értékelni fogják. Az új termékcsalád képernyõkerete még vékonyabb, képernyõvastagsága még kisebb. Az alumínium keret külsõ szélei erõsen szembetûnõek, ami remekül illik az egész profil karcsú könnyedségéhez. A készülék kikapcsolt állapotban is vonzza a tekintetet. Mi több: a Sharp által kidolgozott Wallpaper üzemmód lehetõvé teszi, hogy a kikapcsolt tévé mûtárggyá váljék, amelyen kedvenc családi fényképünket vagy a környezethez legjobban illõ képet vetíthetjük ki. Ez a funkció ráadásul környezetbarát is, mivel csupán 30-40 W-ot fogyaszt, vagyis annyit, mint egy kis izzó, fényereje viszont ugyanakkora, mint a múzeumokban és galériákban látható képek világítása.


A méret a lényegAz UQ10 modellek nem csupán képminõségükkel és formatervezésükkel kápráztatják el a vásárlókat, hanem képernyõméretükkel is. Az UQ10 tévék 60, 70 és 80 hüvelykes képátlóval kaphatók – ez a méret pedig mind 2D-ben, mind 3D-ben felejthetetlen élményeket kínál, legyen szó filmnézésrõl, sportközvetítésrõl vagy családi videókról. A panelekben alkalmazott intelligens technológiának és a nagyobb felbontásnak köszönhetõen a kép 60”-es képernyõ esetén 2,3 méteres, 70”-es ill. 80”-es képernyõ esetén pedig 2,7 ill. 3 méteres távolságból nézhetõ kényelmesen.A készülékek áraAz új AQUOS UQ10 sorozatú modellek ára a következõképp alakul:LC-60UQ10 – 729.990 Ft

LC-80UQ10 – 2.399.990 Ft

LC-70UQ10 – 1.199.990 Ft


Név:


E-mail:Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Így elsõk között értesül aktuális akcióinkról, újdonságainkról, valamint olyan, exkluzív ajánlatainkról, melyek kizárólag hírlevél olvasóink részére készítettünk!


Csatlakozzon hozzánk
a Facebookon is!

Facebook