Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek

Kábelek, kiegészítők, alkatrészekA Denon bemutatja új középkategóriás AV Receiverereit és a különleges Blu-ray transport-ot, amely maximalizálja a felhasználói élményt
2012.Május 15. 09:45


A Denon, a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek gyártója, a mai napon bemutatja új generációs házimozi megoldásokat kínáló készülékeit

 2012. május 2. – A Denon, a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek gyártója, a mai napon bemutatja új generációs házimozi megoldásokat kínáló készülékeit; a legújabb középkategóriás hálózati AVR-2113 és AVR-2313 AV Receivereket, valamint a különleges Blu-Ray transport készüléket, a DBT-1713UD-t. Tovább bővítve az utóbbi napokban bemutatott belépő kategóriás AV Receiverek választékát, a Denon most újabb modelleket mutat be az új AV-Art szériában és új szabványt állít fel dizájnban és funkciókban is. Az új széria tagjai teljesen új dizájn koncepciót testesítenek meg hathatós surround technológiákkal és ezzel egyidőben meglepően egyszerű kezelhetőséggel. Széleskörű hálózati funkciókkal felszerelve, mint például az AirPlay, valamint a 4K video kompatibilitás, csak néhány azon funkciók közül, mely által az új receiverek tökéletes megoldást jelentenek ahhoz, hogy minden hang, minden műsorforrás és minden pillanat örömet szerezzen.

Mint minden Denon receiver, az új 2012-es választék tagjai is a legmagasabb audio és video minőséget kínálják a felhasználóknak. Az AVR-2113 125W x 7 csatornás teljesen diszkrét tranzisztoros végerősítőket, míg az AVR-2313 csatornánként 135W-os végerősítőket tartalmaz. Emellett hatékony és rövid egyenes jelutat biztosító áramkör dizájn jellemzi őket, amely olyan optimális audio és video lejátszást eredményez, ami teljesen lecsökkenti az interferenciából adódó jelminőség romlást. Mindemellett mindkét receiver rendelkezik a 4K jeltovábbítás és 4K felskálázás funkcióval mind a 6 HDMI bemeneten (3D, Audio Return Channel és CEC funkcióval), melyekből egy az előlapon található a teljes jövő-biztos kivitel érdekében. Az AVR-2313 két HDMI kimenetet kapott, melyek egyszerre is működnek akár párhuzamosan is, így lehetővé tévei egy TV és egy projektor egyidejű használatát is.
Még több flexibilitást adva a tartalmak vezérléséhez, az AVR-ek örökölték a népszerű AirPlay zene streaming funkciót, melyet akár már használhatunk rögtön a készülék kicsomagolását követően is. Az AirPlay lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a Mac, PC vagy más hordozható Apple készüléken tárolt iTunes zenei könyvtárukat a Denon készülékükön is hallgathassák. Emellett rendelkeznek az iPod/iPhone Közvetlen Csatlakoztatás funkcióval is, ami az USB csatlakozón keresztül (amely működik az iPad-dal is) az Apple készülékek gyors és egyszerű integrációját szolgálja, így azok az otthoni audio rendszer részévé válnak. A csaknem limit nélküli hálózati lehetőségek között megtaláljuk az Internet Rádió támogatást vagy a tárolt zenei fájlok lejátszását a megosztott hard disk-ről (NAS) vagy PC-ről.
A széleskörű vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően a Denon sok erőfeszítést tett a készülékek használatának további egyszerűsítésére. Egy AVR működtetése még soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően az új Grafikus Felhasználói Interfésznek (GUI), az új beállítási asszisztensnek (Setup Assistant) plusz a vadonat új ingyenes Denon Távvezérlő Szoftvernek (Remote App) mely iPad, iPhone vagy iPod touch készülékünket alakítja át Denon érintőképernyős távvezérlővé.

Az igényes vásárlók minden bizonnyal értékelik azt, hogy az új receiverek az optimális hangminőség érdekében tartalmazzák az Audyssey Audio Technologies teljes csomagját. Az Audyssey Dynamic Volume valósidejű hangerőbeállítást kínál, míg az Audyssey DynamicEQ javítja a rendszer surround hang effektjeit alacsonyabb hangerőszint mellett. Az Audyssey MultEQ XT automatikusan beállítja a hangsugárzókat (beleértve a subwoofert is) hogy a szoba hallgatói környezetét hozzáigazítsa a hangsugárzók karakterisztikájához. Az AVR-2313 ezek mellett fel van szerelve az Audyssey DSX funkcióval, valamint elő van készítve az Audyssey Pro bemérőrendszerre is.

Mivel az összes high-end audio és video technológia megtalálható már ezekben az új AVR készülékekben, a Denon úgy döntött, hogy felfrissíti a Blu-ray Transport koncepcióját egy olyan lejátszóval, melynél annak alapfunkciójára koncentrál: a lemezek lejátszására és a HDMI kimeneten a digitális jel eljuttatására változatlan formában az AV Receiverhez. Ez a lejátszó dizájn és funkciók tekintetében tökéletesen ileszkedik a Denon új AV-Art szériás receivereihez. Amellet, hogy számtalan lemezformátumot lejátszik (beleértve a Super Audio CD és DVD Audio lemezeket), támogatja az olyan online video streaming tartalmakat is, mint a YouTube vagy a Netflix. A gondos magas minőségű mérnöki tervezés a független blokkokkal és az árnyékolt meghajtó mechanikával, valamint a gyors lejátszással és beolvasási idővel mégjobban elmélyíti az ismert Denon minőséget.

Mivel a Denon az élen jár a szükségtelen energiafelhasználás csökkentésében, a készenléti (Stand-By) áramfelvétel újra jelentősen lecsökkent. Ezen túlmenően minden új termék rendelkezik egy automatikus kikapcsolás (Auto Power Off) funkcióval a további energia megtakarítás érdekében, amit az új Denon Eco logo is igazol.

Az AVR-2313, AVR-2113 és a DBT-1713UD fekete színben lesz elérhető júniustól.

Funkciók:

AVR-2113 7.1 csatornás Integrált Network AV Receiver:
- 125W x 7csat. (6 ohm) – teljesen diszkrét és szimmetrikus tervezésű végerősítő fokozatok
- 1080p és 4k Video Skálázás, 4k HDMI switch, 4k GUI (képernyőmenü)
- Dolby TrueHD és dts-HD Master Audio dekóderek
- Audyssey MultEQ XT, Audyssey Dynamic Volume és Dynamic EQ
- Compressed Audio Restorer (Tömörített Audio Helyreállítás)
- 5+1 (front) HDMI bemenet 3D, ARC és CEC támogatással
- Fejlett Network tulajdonságok
o DLNA1.5 bevizsgált készülék
o Audio streaming hálózatról, beleértve a FLAC HD fájlokat is
o AirPlay audio streaming
o last.fm* zenei szolgáltatás támogatás
o vTuner internet radio
o Flickr Photo Streaming
- Front USB bemenet: iPod / iPhone digital kompatibilis
- Front HDMI bemenet
- Quick Select gombok a kedvenc források közvetlen eléréséhez
- Többnyelvű Beállítási Asszisztens (7 nyelv) és fejlett GUI az egyszerű beállításhoz és működtetéshez
- Multizone (2 zóna)
- Jól látható kijelző nagy karakterekkel
- Auto Power Off funkció az energia megtakarításhoz
- Új Denon Remote App

Az AVR-2313 7.2 csat. Integrált Network Receiver további funkciói:

- 135W x 7ch (6 ohms) – teljesen diszkrét és szimmetrikus tervezésű végerősítő fokozatok
- Audyssey DSX
- Audyssey Pro ready
- 2 x HDMI kimenet (szimultán)
- 7.2ch pre-out
- fejlett MultiZone (2 zóna) és RS-232 támogatás
- DSD a HDMI-n keresztül

DBT-1713UD Universal Disc Transport:

- Universal Blu-ray Disc Transport, amely lejátszik többek között DVD, CD, Super Audio CD és DVD-Audio formátumokat is
- Teljesen árnyékolt mechanika
- Gyors lemez beolvasás és lejátszás
- 4 független blokk konstrukció az audio és video jelek pontos lejátszásához
- Ventillátor-mentes konstrukció a csendes működés érdekében
- A Denon saját magas képminőségű áramkörei a műsorforrások épminőségének javításához
- DLNA támogatás a Network streaming-hez (audio/video/photo)
- YouTube streaming és Netflix* video on demand támogatás
- DivX Plus HD támogatás
- Tartozék HDMI kábel


Név:


E-mail:Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Így elsõk között értesül aktuális akcióinkról, újdonságainkról, valamint olyan, exkluzív ajánlatainkról, melyek kizárólag hírlevél olvasóink részére készítettünk!


Csatlakozzon hozzánk
a Facebookon is!

Facebook