Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek

Kábelek, kiegészítők, alkatrészek


Tesztek / Érdekességek

2010-es Philips 9000 és 8000-es LED LCD TV széria
2010.Április 20. 16:00


A legkiválóbb filmélmény elérése érdekében az új precízen tervezett Philips 9000-es LED széria a végletekig megy az otthoni szórakoztatásban nyújtott teljesítmény vonatkozásában. Az Ambilight magával ragadó erejével, a 2010-es Perfect Pixel HD képjavító ragyogóan éles képeivel, a Hihetetlen Hangzás térhatás fokozó erõteljes hangzásával a Full HD 3D elõkészített Philips 9000-es LED széria megragad, és a életre kelti a filmeket nappalinkban.A legtisztább képminõség

A Philips 9000-es LED szériája az Ambilight Spectra 3 jellegzetes és megkülönböztetõ glóriájával intenzív moziélményt kínál. Az Ambilight azonosítja a képernyõn látható fõbb színeket, és az azokhoz illeszkedõ környezeti fényt vetít a TV mögötti falra, olyan hatást hozva létre, amely még inkább magával ragadja a nézõt a cselekménybe. Az új alkalmazkodó Ambilight a legjobb teljesítményt biztosítja bármilyen színû falburkolat esetén is. Megadhatjuk a TV mögött lévõ fal színárnyalatát a menübõl, ís a TV úgy módosítja a fényglória színárnyalatait, hogy az a továbbra is a képernyõ tartalmának legyen megfelelõ. 2010-es modellekben a képernyõ körül még több Spectra szegmens helyezkedik el, amely a képernyõn lévõ színekhez jobb illeszkedést biztosít, még pontosabb színmegfelelés, és szinte tökéletes illeszkedést a mozgáshoz, amely a filmeket még inkább élethûvé teszi.

Philips 9000-es LED szériában megtalálható a Perfect Pixel HD Engine képjavító 2010-es változata 500 millió képpont másodpercenkénti jelfeldolgozási sebességgel teljes 1080p Full HD képfelbontás mellett, amely tökéletes képélességet és képminõséget biztosít minden forrásból.

A díjnyertes LED Pro technológia 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, tovább fokozva az energia hatékonyságot, és 2250 trillió színárnyalat megjelenítését teszi lehetõvé. Az intelligens LED háttérvilágítás biztosítja, hogy a fekete teljesen fekete, a fehér pedig valóban fehér legyen. Ötvözve a Perfect Pixel HD Engine teljesítményével az eredmény: kábító képminõség élénk színekkel, kiemelkedõ kontraszttal és természetes részletekkel.
A Világosság Pro (Bright Pro) funkció 10,000,000:1 értékre fokozza a bámulatos kontrasztot a páratlan ragyogás és kontraszt elérése érdekében.

A tökéletes képtisztaság és mozgásélesség érdekében a 9000-es széria a 400Hz Clear LCD funkciót alkalmazza, amely verhetetlen 0,5 ms reakcióidõt biztosít. Ennek köszönhetõ, hogy még a leggyorsabb akciójelenetek is élesen jelennek meg a képernyõn. A Perfect Natural Motion biztosítja a folyamatos mozgásvisszaadást, minimalizálva a szaggatást a gyors mozgásokat tartalmazó élõ adásokban és mozifilmekben egyaránt.
A képjavító funkciók együttese ötvözve a Philips egyedülálló Ambilight Spectra 3 technológiájával bódító képminõséget eredményeznek és hihetetlenül moziszerû képélményt.
TV_9000_Series_Lifestyle_Image.jpg

Érezzük a hangzást!

A hang a képminõséghez hasonlóan fontos a teljesen magával ragadó képélményhez. A 9000-es széria a Hihetetlen Hangzás térhatás fokozója nagyobb szélességet ad a hangszínpadnak a televízió elõlapján elhelyezett két nagy érzékenységû dóm magassugárzónak köszönhetõen. A hangszórókat csak egy sima hangszóró rács takarja, kiváló tisztaságot biztosítva. A TV hátoldalába épített nagy térfogatú basszus és hangszóró dobozok mély és meleg hangzást nyújtanak a 30 wattnyi zenei teljesítménnyel. Mindezt tovább fokozza a Tiszta Hangzás technológia, amely biztosítja, hogy minden szót tisztán halljunk. Ez egészíti ki a csodálatos képminõséget, egyedülálló élményt nyújtva.

Maradjunk kapcsolatban

A Philips 9000-es szériában megtalálható beépített WiFi lehetõvé teszi az otthoni hálózathoz való egyszerû csatlakozást, és a tartalmak böngészését a távvezérlõ használatával. A Net TV az online tartalmakhoz széles tárházához való hozzáférést biztosítja. A TV kiváló minõségû képernyõjén élvezhetjük filmjeinket, képeinket, az információs oldalakat és az olyan népszerû honlapokat, mint például a YouTube. A Philips Net TV a Nyugat-Európai országokban fizetõs online videotékát is kínál legújabb partnerein keresztül, akik közöt megtalálható a Videoland (Hollandia, Belgium), Video Futur (Franciaország, Belgium), és a Film2Home (Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország). Ez lehetõvé teszi, hogy a legfrissebb mozifilmeket is televíziónk képernyõjén, otthonunkban élvezhessük. Egy esti mozizás soha nem volt ilyen egyszerû. Ha lemaradtunk kedvenc TV programunkról, a mûsorszórók „csípd el a TV adást”* szolgáltatása is közvetlenül elérhetõ a Net TV-n keresztül. Így akár a legújabb mozisikerek érdekelnek, akár a múlt heti szappanoperák, mindez egy gombnyomással elérhetõvé válik.

* A feltételek országonként vagy mûsorszórónként változhatnak


Számítógépes tartalmak a képernyõn

Miért kellene a számítógépünkön tárolt multimédiás tartalmakat laptopunk vagy asztali PC-nk kis képernyõjén néznünk? A beépített WiFi kapcsolat és a WiFi Média Csatlakozás lehetõvé teszi, hogy összeköttetést hozzunk létre számítógépünkkel, vezeték nélkül, egyetlen gombnyomással. A WiFi Média Csatlakozás bármilyen formátumú tartalmat a TV képernyõjén jelenít meg. Az összeköttetéshez nincs szükség semmi másra, csak egy szoftver telepítésére a PC-nken, amely aztán a fotókat, videókat vagy hangfájlokat a WiFi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül televíziónkra továbbítja, így azokat fotelünk kényelmébõl, a nagy képernyõ által nyújtott élménnyel élvezhetjük.


1080p Full HD 3D elõkészített

A Blu-ray Disc Szövetség 3D szabványának megfelelõen, és attól a felhasználói igénytõl hajtva, hogy még több 3D filmet készítsenek a Hollywoodi stúdiók, a Philips 9000-es széria a filmélményt a 3. dimenzióba emeli. Full HD 3D elõkészítésének köszönhetõen lehetõvé válik annak az aktív technológiának a használata, amely a televízióhoz egy 3D frissítõ csomagot kapcsol, benne a 3D kompatibilis infravörös jeladóval, amely az aktív szemüvegeket úgy mûködteti, hogy azok a mélység érzetét hozzák létre a magával ragadó 3D képélményben. A 3D elõkészített TV és a frissítõ csomag lehetõvé teszi hogy otthonunkban élvezzük a full HD 3D mozifilmek kápráztató élményét. A 3D frissítõ csomag a 9000-es széria 32, 40, és 46 collos Full HD 3D elõkészített televízióihoz lesz elérhetõ.
32pfl9705.jpg

Stílusos design

A 32, 40 és 46 collos képernyõ méretben elérhetõ 9000-es széria kifinomult mérnöki precizitást és minõséget tükröz. A tiszta csiszolt alumíniumból készült keret és talpazat, az érintõgombos nemesacél vezérlõpult és a hozzá illõ alumínium távirányító króm kiemelésekkel mind formájában mind funkciójában minõséget áraszt.
Annak érdekében, hogy otthonunkban élhessük át az egyedülálló moziélményt, a Philips 9000-es LED széria szinte lehengerel a filmszínházak kép és hangminõségével.

Termékjellemzõk

•    Ambilight Spectra 3 fokozza a képélményt
•    Full HD TV Perfect Pixel HD Engine képjavítóval
•    LED Pro a kiemelkedõ kontrasztért és ragyogásért
•    Dinamikus képernyõ kontraszt: 10.000.000:1
•    400Hz Clear LCD, 0,5 ms reakcióidõ a kiemelkedõ mozgásvisszaadásért
•    Perfect Natural Motion az egyenletes Full HD képvisszaadásért
•    Net TV Wi-Fi-vel a népszerû online tartalmak képernyõn való megjelenítéséhez
•    DLNA PC hálózati csatlakozó a PC és az otthoni hálózati tartalmak böngészéséhez
•    Atmoszféra teremtõ 30W RMS hangrendszer és Hihetetlen Hangzás térhatás fokozó
•    Minden szó tisztán hallható a Tiszta Hangzás funkcióval
•    Full HD 3D elõkészítés teljes 1080p felbontással és visszafelé kompatibilitással
•    Wi-Fi Média Csatlakozás a PC média fájlok TV-n való lejátszásához


Név:


E-mail:Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Így elsõk között értesül aktuális akcióinkról, újdonságainkról, valamint olyan, exkluzív ajánlatainkról, melyek kizárólag hírlevél olvasóink részére készítettünk!


Csatlakozzon hozzánk
a Facebookon is!

Facebook