Sharp LC-70LE835E 3D QUATTRON LED TV
Akcis r: 1.099.990 Ft
Rgi r: 1.499.900 Ft

Dali Phantom H-80
r: 99.995 Ft

Dali Phantom E-80
r: 74.995 Ft

Dali Zensor 7 szett
Akcis r: 339.990 Ft
Rgi r: 429.970 Ft

Mission MX-4 AKCIÓS SZETT (MHT)
r: 169.900 Ft

Samsung UE55ES6100W 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 449.990 Ft
Rgi r: 497.990 Ft

Panasonic TX-L55WT50 SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 599.990 Ft
Rgi r: 899.990 Ft

Panasonic TX-L47DT50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 369.990 Ft
Rgi r: 519.990 Ft

Panasonic TX-L47ET50E SmartViera 3D Full-HD LED TV
Akcis r: 299.990 Ft
Rgi r: 419.990 Ft

Samsung UE55ES8000S 3D Slim LED Smart tv
Akcis r: 729.990 Ft
Rgi r: 819.990 Ft


159.990 Ft-tól


119.990 Ft-tól


33.900 Ft-tól


299.990 Ft-tól


2.100 Ft-tól


11.990 Ft-tól


3.990 Ft-tólTesztek/ Érdekességek
Televíziók

Ipari megjelenítők

TV Konzolok, Fali tartók, Állványok, Média bútorok

Házimozi

Kivetítők

DVD és Blu-ray készülékek

HiFi Sztereo készülékek

Mini Hifi

Hangfal, hangfalszett

Fejhallgató, fülhallgató

iPod/iPhone/iPad

Multimédia - Multi-Room rendszerek

Kábelek, kiegészítők, alkatrészek


Tesztek / Érdekességek

X-GEN panel - LED LCD TV
2010.Február 08. 16:01


Az elektronikai vállalat az új AQUOS LE700E és LE600E LCD tévéiben teljes fehér LED-es háttérvilágítást alkalmaz, amellyel még tisztább és élethûbb színek érhetõk el, valamint magas dinamikus kontrasztarány a még mélyebb fekete színek visszaadásához.

Egy új generáció jeles képviselõje:

A Sharp bemutatja két új LCD tévé termékcsaládját LED-es háttérvilágítással

Sharp elektronikai vállalat két LED háttérvilágítással rendelkezõ LCD televízió termékcsaládot jelentet meg. Az LC-LE700E és az LC-LE600E sorozat készülékei kategóriájukban példátlanul jó képminõséget garantálnak. A holnap technológiája a Sharpnál már ma is elérhetõ – a televíziók lenyûgözõen magas, 2.000.000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, még magasabb szintû színvisszaadással, és folyamatos, 90 százaléknál magasabb megvilágítással bírnak. A készülékek 82 és 132 centiméteres (32-52 hüvelyk) képátló közötti méretekben kaphatók.

Nagykontrasztú képek, élethû színek és alacsony fogyasztás – a legújabb fejlesztésû Sharp technológiának köszönhetõen a jövõ televíziós élménye már ma is karnyújtásnyira van. Az elektronikai vállalat az új AQUOS LE700E és LE600E LCD tévéiben teljes fehér LED-es háttérvilágítást alkalmaz, amellyel még tisztább és élethûbb színek érhetõk el, valamint magas dinamikus kontrasztarány a még mélyebb fekete színek visszaadásához. A sorozatot jellemzõ letisztult, modern dizájn és az energiahatékonyság mellett a Sharp arra összpontosított, hogy olyan televíziót készítsen, amely azt kínálja, amit manapság a lapos tévékben leginkább keresnek: kiváló képminõséget.

„Az LCD televíziók piacán továbbra is növekedés tapasztalható. Arra számítunk, hogy az eladások — az évi 22 százalékos növekedés következtében — globálisan elérik a 127 milliót 2009 végére” nyilatkozta Hiroshi Sasaoka, a Sharp Electronics Europe vezérigazgatója. „A LED háttérvilágítású LCD televíziók már most is jelentõs részét teszik ki a 3,67 millió eladott tévékészüléknek. Az új technológia elõnyei magukért beszélnek, az egyre javuló képminõség és energiahatékonyság miatt pedig ki kell, hogy mondjuk a Sharpnál: ez az LCD televíziók jövõje, és az európai piacon is komoly lehetõségek állnak a technológia elõtt,” folytatta Sasaoka.

High-tech: A LED szegmensek, amelyek az LCD képernyõ mögött találhatók a Sharp LCD televízióiban, nagyobb fényerõt és mélyebb színeket biztosítanak, mint képernyõ élénél elhelyezettek. A két új AQUOS televízió termékcsaládot a „legjobb képpel” rendelkezõ készülékek között tartják számon. Nemcsak a LED háttérvilágítás miatt, hanem azért is, mert mindkét sorozat 1920 x 1080 pixeles full HD felbontású képernyõvel rendelkezik, amely az LE700E modellek esetében a 100 hertzes technológiával is kiegészül. Továbbá mindkét termékcsalád a Sharp által szabadalmaztatott újgenerációs Full HD 1080p X-Gen LCD panel 10 bites jelfeldolgozással. Az X-Gen panel nagyobb nyílásokkal rendelkezik, így fényt enged át a panelen, ami nagyobb fényerõsséget jelent. Mindezek mellett valamennyi Sharp LCD tévé újfajta panelfelülettel lett ellátva, így maximális színminõség és kontraszt mellett a lehetõ legkisebb tükrözõdés érhetõ el.

Szuper-zöld: a kiváló képminõség mellett  a Sharp akkor is magasra helyezi a lécet, ha az energiahatékonyságról van szó. A teljes LED háttérvilágítás és az újgenerációs X-Gen Panel kombinációja garantálja az alacsony energiafogyasztást. A jelenleg a piacon kapható hagyományos LCD televíziókkal szemben — amelyekben többnyire CCFL háttérvilágítást alkalmaznak — a LED technológia energiafogyasztása alacsonyabb, miközben a folyadékkristályok új szerkezetének köszönhetõen magasabb fényerõt biztosít. A készülékek távirányítóján található eco-control gomb is egy egyedi jellemzõ, amely segítségével a felhasználók aktívan változtathatják tévékészülékük energiafogyasztását. A televíziók elõállításához kevesebb anyagot használnak, ólmot pedig egyáltalán nem tartalmaznak, így újrahasznosításuk is egyszerû. Mindezen energiatakarékossági tulajdonságok végett a Sharp kérvényezte az EU Öko címkét az Európai Bizottságnál.   

AQUOS dizájn: az új AQUOS LED LCD tévék megjelenése páratlan. Az innovatív készülékházon a képernyõ és a keret között megszakítás nélküli átmenetet alakítottak ki, így az LCD készüléknek ez a két alkotóeleme szinte egy lapos felületet képez. Szintén a kiemelendõ dizájn elem az LE700E sorozatnál alkalmazott üveg állvány, illetve keret alsó élének eltérõ megjelenése a két modellnél: az alsó rész színe az LE700E sorozat esetén fekete, amelyet enyhe kék árnyalat hangsúlyoz, az LE600E típusok esetén pedig szálkás alumínium. Egy másik szembetûnõ elem a keret alsó élének közepénél található kék háromszög alakú dióda, amely azt jelzi, hogy az LCD TV az új AQUOS LED sorozat tagja.

A mindkét sorozat termékeit távirányítóval, többnyelvû felhasználói kézikönyvvel, tápkábellel és állvánnyal szállítják. Az LE600E és az LE700E termékcsaládok 2009 augusztusától érhetõ el az üzletekben. Az új AQUOS LCD tévé modellek ára még nem véglegesített.

A Sharp Szuperzöld Stratégiája

A Sharp a környezetvédelmet globális környezeti stratégiája révén a vállalati kultúra szerves részévé tette. Amit mi Sharp Szuperzöld Stratégiának nevezünk, magában foglalja az energiatakarékos és energiatermelõ termékek ökológiai szempontból fejlett üzemekben történõ elõállítását, a felelõs újrahasznosítással együtt. A „környezetvédelmi szempontból fejlett vállalattá” válás útján cégünk egyik fõ célja az, hogy jelentõsen csökkentsük a direkt és indirekt széndioxid kibocsájtást mind tevékenységünk, mind pedig termékeink esetén. A Sharp a világ minden tájára érvényes környezetvédelmi irányelveket fogalmazott meg, amelyekhez igazodniuk kell valamennyi üzemünknek és termékünknek. Ezeket az irányelveket folyamatosan javítjuk, tökéletesítjük.

A Sharp környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységérõl további információt a következõ weboldalon talál:

http://www.sharp-world.com/corporate/eco/index.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Név:


E-mail:Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Így elsõk között értesül aktuális akcióinkról, újdonságainkról, valamint olyan, exkluzív ajánlatainkról, melyek kizárólag hírlevél olvasóink részére készítettünk!


Csatlakozzon hozzánk
a Facebookon is!

Facebook